Om Kamin Kakel

Om oss

Vi är Sörmlands ledande leverantör av brasvärme och badrumsrenoveringar. Vi tummar aldrig på kvalitén. 

Företaget Kamin & Kakel grundades 1991 i Katrineholm då hade vi som vision att satsa helhjärtat på personlig rådgivning och installation av braskaminer och badrumsrenoveringar, både till privatpersoner och företag.

Det innebär att vi erbjuder våra produkter och tjänster till sommarstugeägare, villaägare, bostadsrättsföreningar samt bostadsbolag.

Från idé till färdig installation!

Vi ansvarar för helheten och kan därför erbjuda helhetslösningen på både kaminer och badrumsrenoveringar. Som kund hos oss får du alltid bästa möjliga hjälp och som kund behöver du bara en leverantör. Vi är med hela vägen, från första besöket i butiken till färdig slutprodukt. Vi lämnar alltid fasta priser och vi erbjuder också räntefri avbetalning.

Bland våra mycket yrkesskickliga hantverkare finns en enorm kunskap och kompetens. Naturligtvis lämnar vi också garantier på alla våra utförda jobb.
I vårt team ingår murare, snickare, plåtslagare, plattsättare och installatörer. Till det som vi mot all förmodan inte kan lösa själva använder vi våra underleverantörer. Alla dessa är noggrant utvalda av oss.

Gör gärna ett besök i vår butik och ta gärna med dig husritning så hjälper vår kunniga personal dig och lämnar ett offertförslag på det du vill ha.  Kamin & kakel har i alla år inriktat sig på kvalitet, design och omtanke med dig som kund i centrum

Välkommen!

/ Jan Hultberg VD

© Copyright Kamin & Kakel AB | Producerad av Om webbplatsen